Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2,418

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    Quote Originally Posted by neil0311 View Post
    I have reboot and reset things many, many times. This is a reproduceable and repeatable issue, and no other application (Netflix for example) is affected. I have the same Yamaha receiver model RX-V671. Same Vudu client version.

    What is the status of my support case?
    Neil,

    Please check your private messages.
    Dan H.
    VUDU Forum Moderator

  2. #12
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    Quote Originally Posted by dhatman View Post
    Neil,

    Please check your private messages.
    Hey Dan, sorry i been away for awhile but if you can e-mail me the status of this issue also i would appreciate it. Thanks

  3. #13
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2,418

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    Quote Originally Posted by kershizzle View Post
    Hey Dan, sorry i been away for awhile but if you can e-mail me the status of this issue also i would appreciate it. Thanks
    So far we haven't been able to reproduce the issue you and Neil are experiencing.
    Dan H.
    VUDU Forum Moderator

  4. #14
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    Hello...

    Sorry to jump in late, but I just found this thread. I want to confirm I have the EXACT same issue with my Sharp Aquos LC70LE735U TV and my Onkyo TX-NR709 rcvr. ARC works perfectly for Netflix but fails on any VUDU app unless I go into my TV settings, shift the ARC enable from Auto to Off then back to Auto.

    PLEASE keep this open and keep working the issue.

    Paul

  5. #15
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    Quote Originally Posted by pecocus View Post
    Hello...

    Sorry to jump in late, but I just found this thread. I want to confirm I have the EXACT same issue with my Sharp Aquos LC70LE735U TV and my Onkyo TX-NR709 rcvr. ARC works perfectly for Netflix but fails on any VUDU app unless I go into my TV settings, shift the ARC enable from Auto to Off then back to Auto.

    PLEASE keep this open and keep working the issue.

    Paul
    Paul, I would say you just need to live with it. The mantra that keeps getting repeated is that Vudu "cannot reproduce" yet it's clearly reproduceable, especially with the same configuration.

    I just restart my receiver when switching to Vudu. It's a pain but not a serious pain, and less of a pain than dealing with a support team who is obviously not capable of or interested in finding the cause and solution.

  6. #16
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    Quote Originally Posted by neil0311 View Post
    Paul, I would say you just need to live with it. The mantra that keeps getting repeated is that Vudu "cannot reproduce" yet it's clearly reproduceable, especially with the same configuration.

    I just restart my receiver when switching to Vudu. It's a pain but not a serious pain, and less of a pain than dealing with a support team who is obviously not capable of or interested in finding the cause and solution.

    So... just so I'm clear, when you use VUDU, you just turn off your AV Reciever and turn it back on, then you get sound?

  7. #17
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    I'm having this exact same problem. I have a Yamaha RX-V571 receiver and VUDU app client version on my Sharp Aquos: 3.0.0 (rev 78149). It's discouraging to see that these posts began a year ago and it's still happening.

  8. #18
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3

    Default Re: Does VUDU conflict with Audio Return Channel function???

    It doesn't appear as though it's doing any good, but just in case, I will post this update that I'm still having the same issue and it is consistent.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get Social Visit VUDU on Youtube